www.powertex.ro – Magazinul oficial Powertex in Romania

Incepand de acum, brand-ul Powertex are un reprezentat unic si un distribuitor oficial in Romania, si anume : Chic’n Art Design.

Pe www.powertex.ro puteti gasi produse originale Powertex, informatii despre ele, tutoriale, detalii despre prezentarile gratuite, fotografii ale lucrarilor noastre si a altor artisti Powertex din lume.

Intaritori de material natural, pigmenti- praf in nuante mate, perlate, metalice si cameleon, lacuri tari de protectie in mediul exterior, medium de transfer, stone art, baze si suporturi, elemente decorative din bumbac sau scoarta de mesteacan, figurine din ceramica pentru statuete sau tablouri, patina pe baza de apa . Sunt printre materialele pe care le veti gasi in eshop-ul nostru.

Magazinul nostru are in stoc un numar mare de produse, astfel incat livrarea lor se face imediat. In perioada urmatoare, diversitatea produselor se va mari si va vom oferi mereu cate ceva nou, Powertex fiind o arta in care imaginatia nu are limite.

De asemenea, in curand, Chic’n Art va organiza, pe langa cursurile Powertex pentru amatori pe care le avem lunar, si cursuri intensive pentru profesionisti, cursuri in urma carora veti obtine certificatul “Train the Trainer”, necesar tuturor celor ce doresc sa organizeze workshop-uri Powertex in Romania.

Multumim ca sunteti alaturi de noi si Powertex si va asteptam in magazinul nostru virtual.

 

 

Facebook Comments