Chic’n Art Shop- magazinul de decoupage

Era timpul ca Chic’n Art sa aiba si un magazin care sa va ofere toate produsele pe care le folosim la cursurile noastre de decoupage. Asa a aparut www.chicnartshop.ro care, alaturi de produsele marca Powertex va ofera si tot ce aveti nevoie penyru tehnica decoupage-ului.

Astfel, colaborarea cu magazinul Decomagia.gr a evoluat iar Chic’n Art este distribuitorul lor pe piata din Romania prin eshopul nou deschis. In scurt timp, cele mai multe dintre produsele lor vor fi si in tara noastra, la preturi accesibile si cu calitatea cu care deja v-am obisnuit.

Cele mai multe dintre ele sunt produse rare pe piata romaneasca sau care ofera o calitate net superioara altor produse similare.

De exemplu: suporturile noastre din lemn sunt in proportie de 90% importate din Europa, din ateliere de tamplarie si sunt facute din lemn de esenta tare, cu nervuri- ceea ce ofera un finisaj de o calitate maxima si dupa decorare, un rezultat final deosebit.

La noi veti putea gasi o mare diversitate de cercei din lemn si alte bijuterii, decoratiuni din lemn perfecte pentru a fi pictate cu tehnicile Country Painting sau Patchwork, suporturi din tabla galvanizata ce poate avea si un scop utilitar, nu doar decorativ.

Din categoria materialelor de decoupage pe care le folosesc la cursuri fac parte patine pe baza de ulei- numai bune pentru umbre, pasta Dolce Tridico, pasta metalica Croco, gesso- cu textura groasa, spray-uri Odif ( de crapare, lacuri, adezivi, gesso, etc), ceara speciala pentru tehnica Shabby Chicburetei pentru tehnica Pittorico si muuulte altele .

Si, sa nu uit, hartiile de orez si decoupage! Veti putea gasi sute de modele, hartii de orez ale marilor firme italiene si elene.
Cateva dintre ele, inclusiv cu motive de Craciun, sunt deja in magazin si le poti vedea dand un click aici.

In doar cateva zile, veti putea gasi si multe zeci de hartii de decoupage cu motive vintage, florale sau cu personaje, peisaje sau copii…

Poti comanda online pe www.chicnartshop.ro, iar toate detaliile privnd livrarea si plata le poti gasi in Ghidul Cumparatorului.

Multumim!

Facebook Comments