Informatii generale despre cursuri

Cursuri 
 Cursurile sunt de sine statoare si nu lucram in modul clasic, traditional. Toată lumea lucrează in ritmul propriu şi la proiectul pe care l-a ales din temele disponibile. Obiectul la care lucreaza poate fi la final un obiect util sau pur decorativ lucrat cu diverse tehnici şi materiale  Powertex sau de decoupage. Din acest motiv numărul de persoane la seminarii este limitat, pentru a avea posibilitatea de a ajuta si explica fiacarui elev in parte. 
 De cele mai multe ori, cursurile sunt cursuri de tehnica, in care este prezentata o modalitate de obtinere a diferitelor efecte cu ajutorul materialelor speciale sau nu. Exista si cursuri de compozitie, dar acestea se adreseaza celor avansati in cele doua arte: a decoupage-ului si a Powertex-ului.
Programul cursurilor este postat pe site-ul nostru (www.chicnart.ro) în “Seminarii“,si veti gasi toate informatiile necesare : temele cursurilor, costul, durata seminarului, materialele folosite şi tehnicile care vor fi predate. Costul depinde de lucrare, metodă de lucru şi materialele ce vor fi folosite.
 Toate materialele sunt incluse în preţ.
 Atenţie!  Pe lângă cursurile afisate in program,  in timpul saptamanii si in limita timpului disponibil, se pot organiza la cerere si alte cursuri, mai vechi sau mai noi. Deci, dacă programul afisat ( orele desfasurarii cursurilor sau temele prezentate) nu va este la indemana, contactaţi-ne!
 Impreuna cu prietenele tale doresti sa lucrezi decoupage sau Powertex, dar, din diferite motive, ai vrea sa o faci in spatiul tau? Nu este nicio problame! Suna-ne si venim noi la tine.
De asemenea, putem organiza cursuri de decoupage si Powertex in orasul tau, insa avem nevoie de un loc in care sa ne instalam atlierul pe parcursul cursurilor. Si de cel putin 5 persoane interesate.
Te poti inscrie la cursuri prin telefon sau prin e-mail.
Materialele
 Intotdeauna lucram cu Powertex şi diverse materiale: pânză,Stockinette, Powercotton, materiale naturale cum ar fi Paperdecoration (scoarta de mesteacan), hârtie, lut (din Powertex şi StoneArt), statuete din porţelan şi ipsos, etc .  
 De asemenea, folosim diverse suporturi ca fier sau lemn, pietre, schelete din sarma, etc.
 Toate materialele le puteti gasi in magazinul nostru sau prin internet la magazinul nostru www.powertex.ro
 La cursurile de decoupage folosim materiale de cea mai buna calitate, fabricate de mari firme europene. Suporturile pe care lucram, in special cele din lemn, sunt de o calitate net superioara, din lemn de esenta tare, cu fibre- ceea ce ne permite folosirea lor la obtinerea diverselor efecte.
 Toate materialele pe care le folosim la cursuri se pot gasi in magazinul nostru sau pe internet www.powertex.ro .
 Prezentari gratuite de materiale
In curand vom incepe o serie de prezentari gratuite a tuturor materialelor Powertex (StoneArt, Powertex, Stockinette, etc.) in atelierul nostru, in alte locatii, şcoli şi magazine de articole hobby-ul.
De asemenea, in cadrul acestor prezentari veti putea urmari si tehnici din arta decoupage-ului.
Programul de prezentări il veţi găsi pe site-ul nostru.
Facebook Comments

4 thoughts on “Informatii generale despre cursuri

 1. Dupa mult timp, a sosit si momentul mult asteptat : am participat la cursul basic al Alexandrei :). Este a doua oara cand vin la cursurile Alexandrei si deja ma simtit la ea, ca acasa. De cand am descoperit decoupageul, am facut diverse compromisuri, doar, doar am sa reusesc sa elimin din costuri si fac mai multe lucruri cu aceeasi bani. A fost o risipa de bani si energie! As fi vrut ca cineva sa ma sfatuiasca sa nu fac asta, iar acum incerc sa fac eu acest lucru pentru toate/toti care vor sa se apuce de decoupage si nu numai. NU FACETI COMPROMISURI! Pe orice produs, cat dai atat face. Investiti in informatii, apoi veti putea aprecia investia pe care o faceti in materiale. Veti vedea ca totul devine mai usor si veti descoperii ca nu veti mai risipi materiale aiurea si nici timp. Cursurile Alexandrei sunt o investitie, si cand spun asta, o spun din experienta altor “cursuri” pe care le-am urmat si de unde am “invatat” lucruri stiute de acele persoane de pe internet; stim cu totii ca nimeni nu spune totul intr-un tutorial postat pe internet. Ii multumesc Alexandrei pentru fapul ca a invatat “ca la carte” tot ce tine de decoupage si ca apoi reda mai departe aceasta arta; cursurile ei sunt complete si complexe. Prin ea am descoperit ca decoupageul nu este o joaca si ca doar cu multa munca, informatii corecte si materiale de calitate pot iesi lucrari demne de aceasta arta. Ar fi bine sa existe astfel de oameni in toate domeniile si noi sa putem invata sa facem lucrurile CORECT. Iti multumesc, Alexandra!

  • Draga Magda,
   Iti multumesc, in primul rand, pentru feedback. Apoi pentru ca ai avut incredere in mine si ai mai dat o sansa decoupage-ului. :-))
   Tot ceea ce pot spune este ca, asa cum mereu am afirmat, vreau ca lumea sa invete odata pentru totdeauna, ce inseamna decoupage! Si asa cum eu am invatat de la profesionisti, in mod complex si complet, simt ca am datoria sa ii invat si pe cei care vin la cursurile mele la fel. Sa plece acasa…cu lectia invatata! :-))

   • Draga mea Alexandra,
    Am sa revin cu mare drag de fiecare data cand voi avea ocazia >:D<
    Imi place sa am lectiile invatate 😀 chiar daca nu sunt la zi cu ele.
    Te pup si ne vedem data viitoare!

 2. Buna tuturor,
  m-am inscris si eu la cursul Basic in decoupage, avand in minte doar imaginile unor obiecte frumoase, nestiind mai nimic despre tehnica. Desi nu mi s-a parut foarte usor, mai ales pentru cineva care nu e obisnuit cu pensula :)), pot spune ca m-am molipsit iremediabil de aceasta minunata ocupatie si deja am in minte numai modele, obiecte, culori, etc. Intr-adevar, si eu sunt de parere ca tutorialele de pe internet te pot baga intr-o ceata densa fara explicatii exacte…V-as mai spune ca la Alexandra am gasit un artist dedicat si plin de energie, un atelier minunat, fete faine cu aceleasi preocupari, ce mai, d-abia astept sa mai vin!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *