Tehnica Provence- noutate de la Powertex

 

In luna iulie am fost prezenta la  International Powertex Distributors/Trainers Meeting din Bruxelles, alaturi de alti 22 master trainers din tot atatea tari ale lumii. Am invatat foarte multe lucruri minunate si, asa cum am promis, vi le voi impartasi si voua.

Una dintre tehnicile invatate la Bruxelles, in atelierul Powertex Academy, a fost tehnica Provence. Mi-a placut foarte mult stilul si coloristica pe care le poti obtine, textura si multitudinea de variante in a o folosi.

Ne-a fost prezentata de catre Clemy Roelandt, cea care, experimentand materialele Powertex a descoperit atatea si atatea lucruri interesante pe care le putem face, printre care si tehnica Provence- cum ea insasi a numit-o.

Este o tehnica de decorare a diverselor suprafete, dar se preteaza foarte bine pe suprafetele mari datorita jocului de nuante pe care ai ocazia sa il creezi. Pentru a obtine acest efect se lucreaza doar cu diverse materiale Powertex si efectul rezultat este unul tridimensional, in culori ce amintesc de zona franceza, nuante calde si prafuite.

Se poate combina cu Stone Art sau Powerprint, asa cum am facut-o si eu in propria-mi lucrare, insa, la fel de bine, se poate face o compozitie folosind elemente din decoupage si Powertex:

Va astept in atelierul Chic’n Art pentru a descoperi tainele acestei noi tenici Powertex!

Facebook Comments