Prezentare de materiale si tehnici de baza Powertex

Powertex este o serie de produse foarte cunoscute pasionatilor de arta din intreaga lume. In Romania a aparut ca si tehnica la inceputul anului 2013 cand am organizat primele cursuri ca Master Trainer Powertex Romania.

Dupa doar cateva luni, in luna august, Chic’n Art a devenit distribuitor exclusiv in Romania al produselor Powertex si puteti gasi toate produsele in magazinul nostru www.powertex.ro .

Si pentru ca Powertex este mai mult decat un simplu intaritor colorat, pentru ca publicul roman iubitor de arta merita sa afle cat de larga si permisiva este aplicabilitatea acestei tehnici, in luna iunie 2014 Chic’n Art a organizat o prima prezentare gratuita de materiale si tehnici Powertex.

Zi ploioasa si rece, dar cei cu adevarat interesati au fost prezenti si au avut ocazia sa afle ce este Powertex.

Am inceput prin a prezenta fiecare material in parte: intaritorii si culorile Powertex, tipurile de pigmenti, diferitele elemente decorative, formele de ceramica si suporturile de fier sau lemn- fiecare dintre ele fiind reprezentat intr-o lucrare a mea.

Si pentru ca este mai simplu sa intelegi cum functioneaza ceva lucrand concret, am prezentat modul de lucru cu intaritorul Powertex si modul de colorare cu ajutorul pigmentilor, iar la finalul prezentarii, lucrarea a fost daruita celei mai active persoane din public care, de-a lungul prezentarii a adresat intrebari ce au ajutat foarte mult in intelegerea si mai buna a ceea ce e Powertex.

Revistele cu idei Powertex si lucrarile mele au fost in mijlocul publicului, fiecare avand ocazia sa isi formeze o idee proprie despre ceea ce ar putea crea pe viitor cu Powertex.

Trebuie sa recunosc ca, am avut un ajutor de soi: Karina – asistenta pe care orice artist si-ar dori-o la o expozitie/ prezentare! Iat-o:

Va multumesc tuturor celor care au fost prezenti si se intalnim in curand, la o noua prezentare Chic’n Art!

Facebook Comments