Copiii si decupage-ul

Intr-o buna zi am primit un mesaj : Ma numesc Georgeta Serban, sunt cadru didactic la scoala Tudor Arghezi din Bucuresti. Ma poti ajuta, te rog, cu cateva informatii? Vreau sa pregatesc cu copii mei un mic dar pentru parinti.”.

Si mi-am spus: Ce fruuumos!!! Uite o doamna invatatoare altfel! Intr-o lume in care asteptam sa primim, exista oameni care doresc sa ofere!

Si asa a inceput aventura noastra.

Initial, doamna Serban cumparase niste ghivece de plastic, dar am sfatuit-o ca pentru copii va fi tare greu sa lucreze pe o astfel de suprafata: multi pasi de urmat, timpi de uscare, suprafata neporoasa si verticala, servetel care va aluneca si, siiigur, se va rupe. Si pentru ca stiu cat de greu este pentru un incepator sa lipeasca un servetel, cu atat mai mult unui copil de clasa a doua, i-am propus doamnei Serban sa le predau copiilorprima lectie de decoupage si sa lucram semne de carte.

Zis si facut! Vineri,13 decembrie, dis de dimineata, a fost ziua intalnirii noastre!

Dooooamne, ce scoala, ce copii, ce invatatoare! O bucurie sa fiu cu ei, atunci, acolo!

Am intrat in clasa si ochisorii a peste 20 de copilasi ma priveau uimiti, entuziasmati, bucurosi, inocenti, amuzati, curiosi !

Fiecare si-a ales servetelul.

Dupa cca doua ore, semnele noastre de carte erau gata! Lipite, lacuite, cu fundite atasate si aranjate cuminte in pungulite!

Ne-am imbratisat, ne-am multumit si am plecat cu o bucurie atat de pura!

Copilasi dragi, sunteti atat de norocosi cu asa un dascal!!!

Va multumesc tuturor!

Atentie, noua generatie de pasionati de decoupage,se formeaza! )))

 

Facebook Comments