Primavara cu Decoupage si Powertex in Bucuresti

Din nou in atelierul nostru, cu teme, materiale si tehnici nou- noute!
Programul acestei serii de cursuri este acesta:
 
Marti, 25 martie, orele 16:30-  Compozitie- farfurie cu sablon si culori speciale 

 Decorarea suprafetelor de sticla, nu este intotdeauna cel mai usor lucru, din cauza faptului ca, fara o pregatire adecvata inainte, culorile acrilice nu adera.
De aceea, eu va propun sa uitam de data aceasta de culorile clasice, folosite in decoupage, si sa experimentam ceva nou.
Vom decora cu tehnica inversa, o farfurie patrata, cu latura de cca 30cm. O suprafata mare, pentru a lipi un sablon, insa…nimic nu e imposibil si impreuna vom descoperi si acest secret.
Iar la final, vom mai descoperi un tip de culori: pasta!
Pretul: 110 lei.
Durata cursului: 3-4 ore.
Toate materialele necesare sunt incluse in pret.
Joi, 26 martie, orele 16:30-  It’s Time for Paris
 
 
La acest curs va voi prezenta un nou tip de crapaturi bicomponent ( crackle- efect de antichizare al unui suport) , un nou material pe piata romaneasca, un material pe cat de spectaculos, pe atat de usor de folosit.
Vom decora un ceas din mdf cu diametrul de 40 cm, vom folosi motive din hartie de orez, diverse tipuri de materiale si tehnici nou- noute.
In afara motivului parizian, pentru doritori, ceasul poate fi decorat cu motiv londonez si nuante asortate lui.
Durata cursului: cca 4ore .
Pret: 160 lei
Toate materialele necesare sunt incluse in pret.
Vineri, 27 martie, orele 16:30 – Chamelon Colors
 
Inca un produs nou nout in atelierul nostru isi face astazi marea intrare. Este un tip de culoare care se obtine prin amestecul a mai multor materiale. Rezultatul final este minunat, sidefat si metalizat, cu tente de cameleon in lumina puternica.
Vom invata sa ” compunem” cu ajutorul sabloanelor si sa ne formam singuri chenare si forme speciale menite sa incadreze motivul preferat.
Vom decora o cutie din lemn, cu 6 compartimente, potrivita atat pentru plicurile de ceai cat si pentru bijuterii.
Durata cursului: cca 4ore .
Pret: 140 lei
Toate materialele necesare sunt incluse in pret.
Sambata, 28 martie- orele 11:00
Duminica, 29 martie- orele 11:00 – Powertex Trainer – level 1
materii prime, materiale, culori, diferite tehnici de colorare
Primul nivel din cele sase necesare obtinerii Certificatului de Trainer Powertex, este cursul introductiv, care acoperă informaţii generale pentru produsele de bază Powertex şi combinatiile cu alte materiale. Aflaţi cum sa il folositi, ceea ce nu este permis, ce materii prime sunt potrivite, la ce materiale textile trebuie să fim atenti, sa construim schelete si busturi pentru statui in diferite moduri.
De asemenea, vom invata diverse tehnici de pictura, tehnica brushen si wet- painting cu Powercolor şi pigmentii speciali Powertex si Colortrix, efecte obtinute cu patina Powertex si cum si cand folosim lacul EasyVarnish.
Vom lucra doua tipuri de statui, vom invata sa formam trupul unui personaj, secretele realizarii faldurilor, toate aceastea  cu diferite tipuri de materiale speciale marca Powertex.
Pret : 600 lei
Pretul include toate materialele necesare si se desfasoara pe parcursul a doua zile.
La finalul cursului veti obtine certificat de absolvire a acestui nivel, recunoscut pe Powertex Belgia.
Toate materialele necesare sunt incluse in pret.
Luni, 30 martie, orele 16:30 – Mixed Media
Primul curs de mixed media din atelierul Chic’n Art.
Acest gen de compozitie necesita foarte multa imaginatie si o buna cunoastere a materialelor si tehnicilor pe care le folosim.
Pentru prima data eu am ales sa lucram un cadru din lemn cu multe elemente tridimensionale.
Durata cursului: cca 4ore .
Pret: 160 lei
Toate materialele necesare sunt incluse in pret.
 
Marti, 31 martie, orele 16:30 – Gondola de primavara
Va invit sa decoram impreuna, cu materiele speciale, o gondola metalica, de dimensiuni mari ( cca 40 cm lungime)  si sa o transformam in suport de lumanare, cu culori vii, vesele, de primavara.  Rezultatul este o mica opera de arta care va impresiona, cu siguranta.
Scoarta de copac, materiale textile speciale, adezivi si lacuri, tehnici de colorare a suportului, diferite de tot ceea ce am lucrat pana acum.
Materialele Powertex sunt o adevarata provocare!
Pretul: 200 lei.
Durata cursului: 4-5 ore.
Toate materialele necesare sunt incluse in pret.

 
Miercuri, 1 aprilie, orele 16:30 – Romantic Easter
Inaintea sarbatorilor pascale ne-am gandit sa decoram impreuna un ou din polistiren.
Dimensiunea mare a acestuia (cca 21 cm inaltime) ne va permite sa ne jucam cu diverse motive si materiale.
Vom confectiona flori din material textil si le vom asorta cu pamblicute si alte accesorii potrivite acestui tip de suport.
Durata cursului: cca 4 ore .
Pret: 100 lei
Toate materialele necesare sunt incluse in pret.
Pentru ca inscrierea sa fie valabila, este necesara plata unui avans de 50% din suma totala a cursului. Plata avansului se face prin transfer bancar sau la sediul atelierului nostru, dupa o intelegere prealabila privind ora si ziua intalnirii, cu minimum 5 zile inaintea cursului la care doriti sa va inscrieti). 
Pentru orice alte informatii, nu ezitati sa imi scrieti pe adresa alexandragouzouasi@yahoo.gr
 
Cursurile vor avea loc in Bucuresti la sediul “Chic’n Art”, Calea Serban Voda nr 142, la intersectia cu str. Olimpului (metrou Tineretului). 
 
 Inscrierile se vor efectua in functie de numarul de locuri disponibil, iar prioritate vor avea cei ce vor fi depus avansul pana la ocuparea locurilor. 
 
In cazul in care nu veti lua parte la cursul la care v-ati inscris (fara sa anuntati cu cel putin 3 zile inainte acest lucru) si pentru care ati platit 50% din taxa, banii nu se vor returna.

Toate materialele sunt de calitate maxima, fiind produse originale ale marilor firme de decoupage italiene, franceze, poloneze, etc.
 
Facebook Comments