Despre diploma autorizata Trainer Powertex

 

Te gandesti de mult timp sa impartasesti din creativitatea ta si altora ?

Vrei  sa castigi  niște bani în plus sau a transforma hobby-ul tau in cariera ?

Deja cunosti si lucrezi cu Powertex, insa cauti modalități de a-ti îmbogăți tehnicile ?

Atunci,  este posibil ca solutia pentru toate aceste intrebari sa fie a deveni trainer autorizat pentru seminarii Powertex  !

Devino si tu unul sau una dintre mulții traineri Powertex din lume, cu abilitati de lucra și de a învăța pe alții sa creeze obiecte decorative sau utile , figurine , bijuterii , opere de artă si multe altele!

Asa ai posibilitatea de a-ti dezvolta abilitățile creative , cu perspectiva de venituri suplimentare .

Dacă ai deja un studio , o școală de arta sau un atelier de lucru , aceasta este o oportunitate suplimentară : seminarii Powertex.

De asemenea, poti oferi elevilor produsele Powertex, avand propriul tau magazin.

Nu cred , desigur, că deschiderea unui atelier Powertex este o investiție uriașă . Participarea la seminariile de instruire (Train the Trainer ) sunt o bază excelentă pentru a continua .

Ciclului de formare Train the Trainer se compune din 5 nivele pentru care vei obține cate o diploma , iar la finalul lor, o diploma de Master care va face autorizat Seminar Leader Powertex și veti avea  pe deplin sprijinul nostru pentru planurile voastre de viitor  in vederea organizarii de seminarii proprii.

Despre programul exact al fiecarui nivel, intr-o postare viitoare.

Pentru întrebări , clarificări sau orice informatii va rugam sa ma contactati la alexandra.cretu@powertex.ro sau 0720245563 .

Facebook Comments