Lisi Martin- sursa de inspiratie

Decoupage-ul este arta de a imbina motive imprimate pe servetel, hartie de orez sau hartie de decoupage, cu tot felul de tehnici si materiale, pe diferite suprafete.

Multe dintre motivele pe care le folosim sunt imagini create de artisti si ilustratori celebri, iar unul dintre ei este Lisi Martin.

Cine este ea? Nascuta in 1944 in Barcelona, Lisi Martin este recunoscuta pentru stilul cald, romantic si plin de fantezie al creatiilor sale. Nuante pastelate, pline de veselie, imagini ce amintesc de momente minunate ale copilariei, forme pline si rotunde, animalute dragute si copii bucalati, flori si Mosi Craciuni, toate sunt perfecte pentru a ne inspira in lucrarile noastre.

Multe dintre creatiile ei se regasec pe carduri, sevretele si hartii de orez sau decoupage, datorita stilului vintage pe care o caracterizeaza.

Ii puteti admira munca si talentul accesand linkul .

Nu uitati, toate imaginile ei, ca si ale altor creatori de seama, sunt protejate de legea copyright-ului si pot fi folosite DOAR in scop personal, fara a putea fi comercializate in lipsa acceptului autoarei. Sa ne respectam unii pe altii, ca artisti. 🙂

Facebook Comments