Cursuri la distanta

La pachet cu starea de urgenta si izolarea pe care le traim, a venit si timpul liber mult dorit si mult visat!

Unul dintre proiectele mele mai vechi, cursurile la distanta, a prins viata!

Personal, am urmarit cateva cursuri la distanta, referitor la tehnici pe care doream mult sa le invat. Nu mereu este usor sa calatoresti la sute sau mii de km distanta, sa sustii cheltuieli legate de drum, cazare, etc. De aceea am ales aceasta metoda cand a fost nevoie.

De-a lungul vremii, am primit multe mesaje de la persoane care, ca si mine, nu se puteau deplasa in atelierul meu sau in alte locatii unde eu organizam cursuri. Pentru voi sunt aceste cursuri!

Cum poti achizitiona un curs?

 1. Intra in magazinul meu, la sectiunea “Cursuri de decoupage” si alege cursul care te intereseaza.
 2. Adauga-l in cosul de cumparaturi si finalizeaza comanda.
 3. Eu te voi contacta si-ti voi trimite pe email proforma facturii in baza careia poti face transferul bancar ( acolo vei gasi si numarul contului firmei mele).
 4. Dupa emiterea proformei, in intervalul a 10 zile calandaristice, poti face plata cursului. Noi vom confirma plata trimitandu-ti pe email factura.
 5. Odata cu confirmarea platii vei primi pe email/whatsapp cursul. Atat suportul video, cat si suportul scris.
 6. Dupa aceea, oricand vei avea nevoie, ma vei putea contacta pe whatsapp/ messensger pentru cele 3 sedinte de consiliere, fiecare a cate 15 minute, pentru sfaturi si impresii legate de ceea ce ai lucrat cu aceasta tehnica.

Ce cuprind cursurile:

 • informatii corecte si complete. Nu voi sari nici un pas, oricat de simplu si banal ar putea fi, pentru ca imi doresc sa iti fie de folos cursul pe care l-ai achizitionat.
 • suport video sau colaje foto. In functie de complexitatea tehnicilor, durata filmuletului poate varia.
 • suport scris cu tutorialul pas cu pas, materiale necesare. Fiecare cadru din filmulet ( fiecare pas necesar in realizarea tehnicii) este descris amanuntit, lista completa cu materialele necesare si de unde le poti cumpara.
 • consiliere pentru tehnica cursului. Eu te sfatuiesc sa exersezi. Orice tehnica se invata doar lucrand. Si lucrand apar intrebarile. De aceea eu voi fi alaturi de tine pe messenger sau whatsapp.
 • mici trucuri si secrete fara de care multe tehnici nu reusesc.

Preturile difera in functie de tehnicile abordate, de numarul si complexitatea lor. De asemenea, preturile includ TVA.

Daca iti doresti o tehnica anume, pe care nu ai vazut-o printre cursurile postate, te rog sa-mi scrii si voi face pentru tine un suport de curs complet.

Iti doresc spor si inspiratie!

 

Facebook Comments