Timisoara- in august, gazda cursurilor de decoupage si Powertex

Pentru ca este vara, Chic’n Art calatoreste prin tara pentru a impartasi cu voi din secretele decoupage-ului si ale Powertex-ului. Anul trecut a fost Cluj, acum este randul orasului de pe Bega a ma gazdui si surprizele vor fi tot mai dese.

Am ales sa va prezint cateva dintre cele mai spectaculoase tehnici, care au potential foarte mare in ceea ce priveste atat suporturile cat si motivele. Odata invatate micile secrete ale fiecareia dintre ele, lasati-va imaginatia sa se joace si veti fi uimiti de ceea ce va rezulta.

Cateva dintre tehnicile pe care le vom invata impreuna sunt noi pentru iubitorii decoupage-ului din Romania, ele fiind descoperite, dupa multe ore de munca si experimente, de catre profesoara mea, Maya ( Pasta Vechhia, Dolce Tridico). Astfel  aveti ocazia sa le invatati si sa fiti printre putinele persoane din tara care vor realiza lucrari in mod corect si cu rezultate vizibil mai frumoase cu aceste tehnici.

Umbrele. Doua dintre cele mai importante tehnici in arta decoupage-ului sunt umbrele: pittorico si cele cu patina. Iar noi vom invata cand si cum sa le folosim: ce motive sunt potrivite pentru umbrele cu patina, ce culori folosim cand facem umbre pittorico, care sunt materialele potrivite pentru cele doua tehnici, cum decupam motivele pentru a le incadra pe suport cu ajutorul umbrelor si muuuulte alte secrete fara de care decoupage-ul ar fi doar un simplu act de…lipire al unei hartii pe un suport!
Pe parcursul celor 6 zile de curs, intre 5-10 august, vom face un prim pas in lumea cea noua a decoratiunilor Powertex si vom invata tehnici noi din arta Decoupage-ului.

Iata lista temelor de curs:

1. Pasta Vecchia
2. Dolce Tridico
3. Rustic si umbrele Pittorico
4. Efectul Marmo si umbrele cu patina
5. Affresco si efect de oxidare
6. Powertex

Mai multe detalii despre programul cursurilor ( informatii si fotografii pentru fiecare tema in parte), puteti gasi aici:

http://www.decoupage-world.com/2013/07/decoupage-si-powertex-in-timisoara.html

Ne intalnim in Timisoara!

 

Facebook Comments