Cursuri Decoupage si Powertex

Foarte multi oameni isi doresc sa creeze ceva cu propriile maini, ceva care sa le aduca satisfactii sufletesti, lucruri unice pe care sa le daruiasca celor dragi sau care sa le lumineze viata si caminul. Scoala de Arta a Decoupage-ului si Powertex isi propune sa-i ajute pe toti cei interesati de aceaste tehnici, atat cei pentru care este o simpla atractie, cat si pe cei pentru care a devenit o adevarata pasiune sau un stil de viata. Scoala cuprinde diverse forme de invatare precum cursurile, tutorialele, etc.

Cursuri Decoupage Art si Powertex

Pentru cei carora le place „handmade”-ul, pentru cei cu spirit artistic, pentru cei ce iubesc tehnica decoupage-ului si pe cea Powertex, incepatori si avansati, am decis sa incep o serie de cursuri. Acestea se desfasoara lunar, in Bucuresti si alte orase ale tarii si vor fi diferentiate pentru amatori sau profesionisti. Cei incepatori vor invata tehnici de baza, tehnici vechi si noi, diferite stiluri, folosirea materialelor pentru a obtine adevarate opere de arta.

Cei care stapanesc deja tehnica decoupage sunt incurajati sa obtina compozitii valoroase ca efect final. Materialele sunt asigurate si sunt de cea mai buna calitate.
Pentru alte informatii ma puteti contacta scriindu-mi pe adresa alexandragouzouasi@yahoo.gr.
Calendarul îl găsiți aici.

Facebook Comments

4 thoughts on “Cursuri Decoupage si Powertex

 1. Bună ziua, cursuri la București mai țineți? În ce perioada și care este prețul unui curs ptr începători? Mulțumesc!

  • Buna ziua,
   Pe 1 martie va incepe o noua serie de cursuri si, in curand, voi posta toate detaliile privind data, durata, pretul, tema.
   Pretul cusurilor variaza intre 100-500 lei in functie de tehnici, materiale si durata.
   Odata postate temele, daca va intereseaza un curs anume, putem vorbi si alte detalii.
   Multumesc.

  • Buna ziua,
   Pe 1 martie va incepe o noua serie de cursuri si, in curand, voi posta pe site toate detaliile: tema, data, pret.
   Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *