International Powertex Seminar- Bruxelles 2014

Saptamana trecuta a fost una speciala pentru lumea Powertex: la Bruxelles, in atelierul Powertex Academy, a avut loc seminarul international al tuturor Master Trainers Powertex din lume.

Eu am reprezentat Romania si alaturi mi-au fost trainers din toate colturile lumii: Grecia, Turcia, Polonia, Cehia, Germania, Olanda, Belgia, UK, Elvetia, Austria, Irlanda, Canada, Australia, USA, Noua Zeelanda, Africa de Sud, Israel.

Tema principala a fost noul produs Powertex: Easy 3D Flex care, in curand, va fi disponibil si pentru iubitorii Powertex din Romania, prin distribuitorul oficial si exclusiv pe piata romaneasca, Chic’n Art Design. Este un produs invovator, permisiv, care ofera o alta ulitlizare a produselor Powertex.

De-a lungul celor 3 zile de curs am lucrat cca 30 de ore in ritm intens: tehnici noi, compozitii, prezentari, informatii atat de pretioase pe care abia astept sa vi le destainui si voua incepand din luna septembrie, la cursurile ce vor veni.

Am invatat tehnici de a picta cu ceea ce stiam pana acum ca sunt intaritori Powertex, am facut cursuri de tehnici in combinarea culorilor, de realizare a diferitelor texturi si efecte- ceea ce, cu siguranta, va transforma lucrarile Powertex in opere de arta.

Iata 2 dintre cele 4 lucrari plamadite cu mare drag, sub indrumarea lui Clamy si Brigitte:

Celelalte doua lucrari, fiind foarte voluminoase, vor ajunge in atelierul Chic’n Art in cel mai scurt timp si vi le voi prezenta cu mare bucurie!

Asadar, intalnire in luna septembrie, la noile cursuri Powertex!

(fotografiile au fost facute de Cristian Bucur)

Facebook Comments