Gallery

Fiind o persoana plina de viata, de entuziasm si de creativitate, atunci cand lucrez las imaginatia sa preia controlul asupra mainilor mele. Asa se nasc creatiile Chic’n Art.

Toate lucrarile sunt unicat, executate exclusiv manual si de aceea le realizez o data in viata. Tehnicile si materialele pe care le folosesc imi deschid o lume magica, plina de nou si inedit. De aceea nu pot reproduce o lucrare decat in numar limitat.


Ori de cate ori va cuprinde o dorinta arzatoare de a darui ceva nemaivazut, ceva unic, ceva care sa va reprezinte, nu ezitati sa vizitati galeria Chic’n Art: Decoupage Gallery, Powertex Gallery, Jewellery Gallery, Painting Gallery, Scrapbooking Gallery.

Aici veti gasi cu siguranta un cadou care sa simbolizeze ceea ce doriti sa transmiteti persoanei iubite. Un cadou unicat este acela care va scoate din anonimat.

In cazul in care doriti un numar mare de produse cu aceeasi tema, lasati-mi bucuria si libertatea de a creea ceva unic pentru voi, conceptul compozitional fiind una dintre cele mai placute provocari pe care aceste arte mi le ofera.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *