Culori Milk Paint, bun venit in Romania!

       

Acum si in Romania, la noi in magazin!
Gama Maya’s Memories Milk Paint are 11 nuante, toate una si una si pe toate le puteti vedea si achizitiona din magazinul online Chic’ n Art !
                                    
Culorile de tip milk paint sunt dintre cele mai vechi tipuri de culori folosite vreodata de umanitate. Sunt prafuri organice, 100% naturale, contin proteina din lapte, sunt non toxice si biodegradabile.
Fiind sub forma de pulbere, ele trebuie amestecate cu apa pentru a putea fi utilizate. In functie de efectul pe care il dorim, proportia poate varia, insa 50%- 50% este cea mai des utilizata. Odata prelucrata culoarea este de preferat sa se foloseasca in maxim 24 de ore. De aceea este recomandat sa se lucreze in cantitati mici, cat avem nevoie de fiecare data.
Se poate aplica un strat de milk paint, in proportiile de 50-50 si, dupa ucare, se poate aplica un altul cu mai multa apa. Asa se obtine un efect foarte frumos de degrade. Operatiunea se poate repeta, jucandu-ne cu proportiile.
.
Cu cat stratul de milk paint este mai gros, cu atat nuanta este mai puternica.
Culorile de tip milk paint se usuca foarte repede cand sunt aplicate pe suprafete poroase, dar ele pot fi folosite pe orice tip de suprafata, iar pe cele neporoase si care nu absorb, doar dupa aplicarea de primer sau gesso.
Se pot folosi pentru orice tip de decoratiune, piesa de mobilier, indiferent daca va sta in interior sau exterior.
Se protejeaza cu lac pe baza de apa.
Daca doriti lucrari cu aspect vintage, acestea sunt culorile perfecte si ca textura, si ca nuante, dar si ca efecte ce pot fi realizate cu ele!
Pentru mai multe informatii, ne puteti scrie pentru a va da detalii despre cursul nostru de pe facebook: un filmulet (cca 90 minute) in care va prezentam efectul de crapare si de culoare sarita pe un suport de ceramica, toate obtinute cu Milk Paint.
Sa aveti spor, inspiratie si mult bine in toate!
Facebook Comments